{ "title": "Japon Makarnası Tarifi", "image": "https://www.makarnatarifleri.gen.tr/images/japon-makarnasi-tarifi.jpg", "date": "19.01.2024 21:05:28", "author": "Nihal ucar", "article": [ { "article": "Japon makarnası tarifi; pek fazla duyulmayan ve tercih edilmeyen bir makarna çeşididir. Genel olarak klasik makarna çeşitleri tercih edilen çeşitlerinden olur. Japon mutfağının en meşhur yemeğidir Japon makarnası. Çok lezzetli olan bu yemek üstelikte çok besleyicidir. Biraz farklı bir tarif bize göre kabul etmeliyim. Japon makarnası tarifi sulu yenen bir yemektir, yani biz Türklerin sulu makarnası gibidir. Bu tarifte soya olmazsa olmazımızdır. Japon makarnası tarifini servis edilirken Japon sticleri ile servis yapın biraz zor olabilir ama yine de çok keyifli anlar yaşanacaktır. O duyguyu yaşamak güzel olacaktır. Japon makarnası tarifini mutlaka kişi başı sayarak yapın ve suda çok fazla bekletmeyin. Japon makarnası tarifinin kesinlikle suyunu süzmeyin çünkü çorbasıyla beraber servis oluyor. Verdiğimiz bu tarif sade bir Japon makarnası tarifidir. İsterseniz siz et, tavuk eti, sebze ve yumurta ile de süsleyebilirsiniz. İşte merak ettiğiniz Japon makarnası tarifi.

Japon makarnası tarifi için gerekli malzemeler
Japon makarnası tarifi nasıl yapılır?

Öncelikle tarifi okuduğunuzda şaşırmayın evet yanlış duymadınız makarna sulu bir makarna olacaktır. Adı üstünde Japon makarnası tarifi. Neyse biz tarifimiz bakalım ilk olarak her zamanki gibi ellerimizi bol suyla iyice yıkayın. Ardından ilk olarak elinize yemeği yapacağınız orta boy bir tencere alıp ve içine 5 su bardağı kadar suyu dökün ve ocağın üzerine koyun ve altını açın. Sonra kaynamasını bekleyin ve içine bir miktar tuz atıp tuz erdikten sonra üzerinde kıvırcık erişteleri dökün ve karıştırın. Kaynayan erişteler çok pişmeden içine yağını, baharatlarını da ekleyip biraz kaynatın daha sonra üzerinde soya sosunu ekliyoruz. İki dakika daha kaynattıktan sonra servis tabağına alınır ve servis yapılır. Japon makarnası tarifimiz hazır. Hepinize şimdiden afiyet olsun.
" } ] }